Στο Λίντο ο Υφυπουργός Αθλητισμού – Politica.gr

«Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των αθλητών εις το όνομα του κέρδους, θεωρώντας ότι θα παραμείνει στο απυρόβλητο» δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για τις εργασίες στο κολυμβητήριο και στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο 

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τις εργασίες στο κολυμβητήριο και στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, τα οποία επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, έκανε την εξής δήλωση:

«Την προσεχή Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του μηχανοστασίου του κολυμβητηρίου Λίντο έπειτα από πολλές δεκαετίες. Η ολοκλήρωση του απαραίτητου αυτού έργου υπολογίζεται σε τουλάχιστον δύο μήνες.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, αναζητήσαμε και βρήκαμε λύσεις μεταφοράς σε άλλες κολυμβητικές δεξαμενές, προκειμένου τα κολυμβητικά σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις μας να συνεχίσουν την λειτουργία τους όσο θα εκτελούνται οι εργασίες και να μην διαταραχθεί η δραστηριότητα της κολυμβητικής οικογένειας.

Αναφορικά με το κλειστό γυμναστήριο στο Λίντο:

Έχουμε βρεθεί, δυστυχώς, αντιμέτωποι με τις κακοτεχνίες του εργολάβου και της αναδόχου εταιρίας! Τους δόθηκε μια τελευταία παράταση, μίας ακόμα  εβδομάδας, για να αποκαταστήσουν τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την ανευθυνότητα και την κωλυσιεργία του κατασκευαστή.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των αθλητών εις το όνομα του κέρδους, θεωρώντας πως θα παραμείνει στο απυρόβλητο.

Είναι η ώρα ο  καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να υποστεί τις συνέπειες.

Είμαστε εδώ όχι να δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα, αλλά για να δίνουμε λύσεις. Για το καλό της αθλητικής οικογένειας, για όλους τους πολίτες του Ηρακλείου».


Μπορεί επίσης να σας αρέσει


Περισσότερα από KρήτηΠηγή:www.politica.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp