ΑΕ Κατσαμπά: Αποφασισμένη η διοίκηση να φτιάξει το γήπεδο!

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα αυτής της εβδομάδας έπληξαν για ακόμη μια χρονιά την Α.Ε. Κατσαμπά.

Το γήπεδο της ομάδας έγινε… λίμνη την περασμένη Τετάρτη και η καταστροφή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στους περιβάλλοντες χώρους ήταν μεγάλη.

Οι διοικούντες του ιστορικού σωματείου είναι καθημερινά στο ποδοσφαιρικό τους “σπίτι”, ξεκινώντας ήδη με προσωπική εργασία να αλλάξουν την εικόνα όσο μπορούν.

Χθες, με δηλώσεις από το γήπεδο, εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να λύσουν για ακόμη μια φορά αυτό το σοβαρό πρόβλημα.

Ο πρόεδρος Γιάννης Μαστροκυριακάκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε ξανά σε αυτή τη δυσάρεστη θέση. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να φτιάξουμε το γήπεδο. Ευχαριστούμε τις Αρχές και τους αρμόδιους τοπικούς φορείς που είναι στο πλευρό μας. Δεν έχουμε φυσικά χρονοδιάγραμμα και αναζητούμε γήπεδα για τις ανάγκες της ομάδας. Οι παίκτες έκαναν προπόνηση στο Ικάριο και φεύγουν χωρίς να κάνουν μπάνιο».

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Πολύδωρος Κουτσαυτάκης, υπογράμμισε: «Είμαστε ένα σωματείο προσφυγικό και τώρα είμαστε… μετανάστες. Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά το γήπεδο θα φτιαχτεί και πάλι. Τα παιδιά της Ακαδημίας μάς δίνουν δύναμη, γιατί εδώ είναι ο χώρος του».

Το μέλος της διοίκησης, Δημήτρης Σπανός, πρόσθεσε: «Δυστυχώς κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια. Πρέπει επιτέλους οι υπεύθυνοι να δουν το θέμα και να υπάρξει μια λύση. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Τέλος, το μέλος της Ακαδημίας, Δημήτρης Μαστορίδης, ανέφερε: «Το γήπεδο αυτό είναι ο χώρος για πάρα πολλά παιδιά της περιοχές. Τα κρατάει μακριά από τους σύγχρονους κινδύνους και δυστυχώς τώρα θα στερηθούν τον αθλητισμό».Πηγή:www.neakriti.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp