Συνεχίζονται οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες για την υγεία του λαού

Τις πρωτοβουλίες τους για την προστασία της υγείας του λαού συνεχίζουν συνδικάτα εργαζομένων, σωματεία συνταξιούχων, σύλλογοι γυναικών και γονέων, μαζικοί φορείς:

Κυριακή 25 Οκτώβρη

  • Σωματεία και φορείς στο Πέραμα καλούν στις 11 π.μ., στην πλατεία Δημητριάδη, σε σύσκεψη για συντονισμό της δράσης και κλιμάκωση των πρωτοβουλιών για την προστασία της υγείας του λαού, «σε μια εργατογειτονιά με τεράστιους εργασιακούς χώρους όπως η Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και η “COSCO”, σε μια γειτονιά με τεράστια ποσοστά ανεργίας, χωρίς Κέντρο Υγείας και Κέντρο Α΄ Βοηθειών».
  • Στο Περιστέρι, το Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας καλεί φορείς και σωματεία σε κοινή σύσκεψη, στις 5.30 μ.μ., στο θεατράκι στην πλατεία του ΟΤΕ.

Τρίτη 27 Οκτώβρη

  • Σωματεία και φορείς του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας προχωρούν σε πικετοφορία στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κύπρου. Στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπως εξηγούν, υπάρχει ένα Κέντρο Υγείας, με σοβαρές ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό και υποδομές, παρότι «η υγεία και η ποιότητα ζωής μας είναι ήδη πολύ επιβαρυμένες, με τα καζάνια του θανάτου να είναι λίγα μέτρα από τα σπίτια μας και τα σχολεία των παιδιών μας».
  • Στην Λάρισα, σύσκεψη θα πραγματοποιήσει, η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Λάρισας με θέμα «Διεκδίκηση άμεσων μέτρων για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και του λαού της περιοχής μας». Η σύσκεψη θα γίνει στις 7 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
  • Στην Εύβοια, το Συνδικάτο Εργαζομένων Τροφίμων και Ποτών οργανώνει σύσκεψη στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους.

Κυριακή 1 Νοέμβρη

  • Σωματεία και φορείς του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας προχωρούν σε σύσκεψη για μέτρα προστασίας της υγείας του λαού. Θα γίνει στις 11 π.μ., στην πλατεία Κύπρου.

Δευτέρα 2 Νοέμβρη

  • Κάλεσμα στα σωματεία, στους φορείς, στους κατοίκους και εργαζόμενους του νομού να συμμετάσχουν σε σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 18.30, «με σκοπό να δυναμώσει η φωνή της διεκδίκησης για να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μας», απευθύνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας, με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού στον νομό και την ανάγκη άμεσων μέτρων προστασίας της υγείας.

Σάββατο 7 Νοέμβρη 

  • Κινητοποίηση για τη Δημόσια Υγεία στην παραλία του Βόλου, αποφάσισαν σε  σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, μαζί με  εκπροσώπους της Υγείας από συλλόγους και φορείς του νομού.

Πηγή:www.902.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp