Ηοlland & Barrett: 150 χρόνια υγεία και ευεξία!

Τα Holland & Barrett γιορτάζουν φέτος 150 χρόνια επιτυχίας και δυναμικής ανάπτυξης, κατέχοντας ηγετική θέση στις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής! Με περισσότερα από 1600 καταστήματα ανά το Παγκόσμιο είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων υγείας και ευεξίας.

Συνώνυμα με τη καλή ζωή, τα Holland & Barrett Κύπρου μέλος του Ομίλου C.A.PAPAELLINAS λειτουργούν από το 2010 και απαριθμούν σήμερα 13 φυσικά καταστήματα σε όλες τις πόλεις κι ένα διαδικτυακό.

Έχοντας ως κύριο μέλημα το άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης, όλη η ομάδα των καταστημάτων Holland & Barrett Κύπρου, εκπαιδεύεται με ένα από τα πιο εκτεταμένα και εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης, μέσω της ‘Διεθνής Ακαδημίας Εκπαίδευσης Holland & Barrett’.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έχει ως σκοπό το προσωπικό να είναι άρτια καταρτισμένο να καθοδηγήσει και να δώσει πρόσβαση στους πελάτες σε σαφείς πληροφορίες, σχετικά με ένα τεράστιο φάσμα συμπληρωμάτων διατροφής Holland & Barrett και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων η περιβαλλοντική ευθύνη αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας των Holland & Barrett. Στο πλαίσιο αυτό, όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στις βιταμίνες και τα συμπληρώματα ελέγχονται για την ασφάλεια και την ποιότητά τους, ενώ τα είδη περιποίησης είναι απαλλαγμένα από χημικά συστατικά και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Αυτά τα 150 συναρπαστικά χρόνια είναι μόνο η αρχή. Για έναν κόσμο καλύτερο, με υγεία και ευεξία για όλους!

Πηγή:www.philenews.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp