Δ. Σπανός: “Εδώ είναι πολιτισμός” | infosport.gr

Πολιτισμό χαρακτήρισε τις εγκαταστάσεις της ΑΕ Κατσαμπά, ο παράγοντας της ομάδας, Δημήτρης Σπανός, με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των “κιτρινόμαυρων” το απόγευμα της Παρασκευής (23/10).

Ο παράγοντας της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του Κατσαμπά δεν πρόκειται να φύγει από το γήπεδο της, καθώς είναι χώρος άθλησης πολλών παιδιών, ενώ έριξε το μπαλάκι σε Δήμο και Περιφέρεια, συμπληρώνοντας πως οι “κιτρινόμαυροι” έχουν χορτάσει από λόγια και περιμένουν πράξεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι η ενατη φορά που χαλάει το γήπεδο μας λόγω αμέλειας. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να φύγει από αυτό το γήπεδο όσο κι αν το θέλουν. Με νύχια και με δόντια θα το φτιάξουμε. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας συμπαραστέκονται. Όλα τα σωματεία που μας πήραν τηλέφωνο και είναι δίπλα μας. Παρακαλούμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας, μήπως και καταφέρουμε να ξαναστήσουμε το γήπεδο, γιατί εδώ πέρα είναι 100 παιδιά, τα οποία αθλούνται. Αυτό το σωματείο δεν κάνει κάτι άλλο. Αθλεί παιδιά. Δεν έχει ούτε καφετέριες, ούτε οτιδήποτε άλλο βάζει το μυαλό κάποιου. Εδώ είναι πολιτισμός. Δεν είναι για το τσιγάρο, δεν είναι για το ένα, δεν είναι για το άλλο. Έπρεπε να υπήρχε από το Δήμο και την Περιφέρεια πιο μεγάλη συμπαράσταση. Από λόγια έχουμε χορτάσει. Το γήπεδο θα το ξανακάνουμε… γήπεδο σιγά σιγά”.

Πηγή:infosport.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp