Αναβάλλεται το 8ο Rally Greece Offroad στο Άργος Ορεστικό

Η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου RALLY GREECE OFFROAD που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί 12-15 Νοεμβρίου 2020 με έδρα το Άργος Ορεστικό του Νομού Καστοριάς και είχε ορισθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) ως υποψήφιος αγώνας για το “2021 FIA European Baja Cup”, ανακοινώνει ότι ο αγώνας αναβάλλεται μετά από υπόδειξη της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. λόγω των δυσμενών υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν στη περιοχή.

Ζητούμαι συγνώμη από τους αγωνιζόμενους που είχαν εγγραφεί να συμμετάσχουν στον αγώνα και ελπίζουμε να τους υποδεχθούμε σύντομα στον αγώνα μας.

Ευχαριστούμε το Υφυπουργείο Αθλητισμού, τον ΕΟΤ, τη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Δήμο Άργους Ορεστικού, την Αστυνομία, τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την αμέριστη υποστήριξη τους και το χρόνο που διέθεσαν για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.

Ευχαριστούμε επίσης τις Εταιρίες “G.Moundreas & Co. SA”, “Mare Management”, “Εγνατία Οδός ΑΕ”, “Isuzu” και “Interamerican” για τη στήριξη της εκδήλωσης.

Η νέα ημερμηνία διεξαγωγής του 8ου RALLY GREECE OFFROAD θα ανακοινωθεί μετά από συνεννόηση με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτουαι την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας.

Ευχόμαστε σε όους Υγεία.

Η Οργανωτική Επιτροπή του

8ου RALLY GREECE OFFROAD

Πηγή:fouit.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp