Τάσος Δελημπαλταδάκης: Οι Γιαννακόπουλοι, ο Παπαλουκάς και ο Σπανούλης | Pagenews.gr

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μάνατζερ τις προηγούμενες δεκαετίες, ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για διάσημους παίκτες και αφηγήθηκε ιστορίες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο λάθος που έκανε με την οικογένεια Γιαννακόπουλων με τον Νίκο Οικονόμου αλλά και μία προσωπική του επιχείρηση.

Αποκάλυψε ποιος ήταν ο καλύτερος Αμερικανός παίκτης που εκπροσώπησε, αλλά και τις εισηγήσεις που έκανε στους ομοσπονδιακούς προπονητές για τον Θοδωρή Παπαλουκά. Παράλληλα, ομολόγησε πως η μη ανάληψη της εκπροσώπησης του Βασίλη Σπανούλη υπήρξε το μεγαλύτερο λάθος του ως ατζέντης παικτών.

Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνέντευξή του στον Βασίλη Σκουντή και την εκπομπή Pick n’ Roll του Cosmote Tv.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάσος Δελημπαλταδάκης έχει θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΟΚ.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ανέφερε: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό γνωρίζουμε τα παλιά και νέα προβλήματα, τις διαχρονικές παθογένειες, αλλά και τις ειδικές συνθήκες, όπως για παράδειγμα ο αθλητισμός μετά και εν μέσω πανδημίας. Αγωνιούμε όλοι για την επόμενη ημέρα. Και βλέπω ότι προσπαθούμε, τουλάχιστον όσοι αγαπάμε το μπάσκετ ως ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μας, να βρούμε λύσεις, να δώσουμε προοπτική, να πάμε το άθλημα ένα βήμα, αν όχι ένα άλμα πιο πέρα.

Διότι, στην Ελλάδα το μπάσκετ δεν είναι ένα απλό άθλημα, για την ακρίβεια δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο στη χώρα μας. Είναι συνυφασμένο με τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, με τις πιο ένδοξες σελίδες του, αλλά και με μία ολόκληρη κοινωνική δραστηριότητα και συμπεριφορά, με την ίδια την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

Αν Εθνική Μπάσκετ είναι η «επίσημη αγαπημένη» των Ελλήνων, το μπάσκετ είναι το αγαπημένο άθλημα, που συνεπαίρνει γενιές και γενιές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, παρέες και σωματεία. Η μεγάλη κληρονομιά που έχει οικοδομηθεί στο ελληνικό μπάσκετ προκαλεί στους πάντες, στη χώρα μας, αλλά και στο εξωτερικό, δέος, σεβασμό και προσδοκίες. Γι’ αυτό και μας πονάνε οι καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα επίπεδα του ελληνικού μπάσκετ. Μας στεναχωρεί όλους και όλες, η ανακύκλωση αδιεξόδων καταστάσεων. Γι’ αυτό και είναι τώρα είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης να δώσουμε την καλύτερη συνέχεια, ξεπερνώντας τις αδυναμίες, τους διχασμούς, όσα μας κρατούν πίσω…

Το φθινόπωρο θα έχουμε εκλογές στην Ομοσπονδία και δηλώνω ΠΑΡΩΝ. Απευθύνομαι στα 1000 και πλέον Σωματεία, που έχουν δικαίωμα ψήφου, και τα καλώ να κάνουμε ένα δημιουργικό διάλογο, μέσα από τον οποίο να προκύψουν λύσεις για τα προβλήματα και τη βελτίωση των πραγμάτων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή:www.pagenews.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp