Κρατούμενοι προσέφεραν χρήματα στον παγκύπριο έρανο του ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Τμήμα Φυλακών συνάντηση μεταξύ της Διευθύντριας του Τμήματος Φυλακών κας Άννας Αριστοτέλους και της Προέδρου του ΠΑΣΥΚΑΦ κας Άννας Αχιλλεούδη.

Οι κρατούμενοι του Τμήματος Φυλακών επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ευαισθησία και αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους τους και ειδικότερα για τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο ο οποίος επηρεάζει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, συμμετείχαν για άλλη μια χρονιά στον παγκύπριο έρανο «Μαζί στη Ζωή», προσφέροντας το χρηματικό ποσό των €1415 ευρώ το οποίο παραδόθηκε σήμερα από την Διευθύντρια των Φυλακών στην Πρόεδρο του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται μέσα από το επίπεδο πολιτισμού των Φυλακών της και τον τρόπο μεταχείρισης των φυλακισμένων της και στα πλαίσια αυτά οι κρατούμενοι μας με δική τους πρωτοβουλία αποφάσισαν να προσφέρουν τα ημερομίσθια από την εργασία τους, αλλά και ποσό χρημάτων από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, στον έρανο με στόχο τη συλλογή χρημάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου.

Η Διεύθυνση του Τμήματος συγχαίρει για ακόμη μία φορά τους κρατούμενους για την πρωτοβουλία τους, τη στήριξη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας.

Πηγή:www.reporter.com.cy

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp