Επίσημο ντεμπούτο για την Vivo στην Ευρώπη, με το πρώτο δυνατό smartphone της – Τιμές και specs | Techmaniacs

Η Vivo θεωρείται ως μια από τις top 6/7 εταιρείες κατασκευής smartphones παγκοσμίως και προσπαθεί να αυξήσει την παρουσία της συνεχώς σε νέες χώρες και ηπείρους. Πλέον, κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πρώτη συσκευή που αποτελεί μέρος της προσπάθειας εισόδου της εταιρείας στην Ευρώπη, αποτελεί το Vivo X51 5G, το οποίο στην ουσία αποτελεί ένα Vivo X50 Pro με μερικές τροποποιήσεις στο λογισμικό. Όπως συμβαίνει και με τα X50 Pro, το X51 5G διαθέτει έναν Snapdragon 765G chipset, μια 90Hz οθόνη FHD+ OLED και μια 4.315 mAh μπαταρία με 33w γρήγορη ενσύρματη φόρτιση. Η τελευταία, θα σου επιτρέψει να γεμίσεις το smartphone σου από το 0 στο 100% σε μόλις 68 λεπτά.

Ο μεγαλύτερος λόγος να προβείς στην αγορά του X51 5G μάλλον πρέπει να είναι οι κάμερες, με την συσκευή να εξοπλίζεται με μια των 48MP κύρια κάμερα  (IMX598) με gimbal OIS stabilization. Φέρει 8MP ultra wide camera, έναν 8MP periscope lens με 5x optical zoom, ενώ υπάρχει και ένας 13MP αισθητήρας για φωτογραφίες πορτραίτου. Ο χρήστης μπροστά θα συναντήσει έναν των 32MP αισθητήρα.

Ποιες είναι όμως οι τροποποιήσεις που έγιναν στο software; Η Vivo τονίζει ότι συνεργάστηκε με την Google για να φέρει το FunTouchOS πιο κοντά στο stock Android και πιο κοντά στις συνήθειες των Ευρωπαίων χρηστών. Είναι άγνωστο αν αυτές οι αλλαγές γίνονται με στόχο την ευκολία των Ευρωπαίων / global χρηστών ή αποτελούν μέρος ενός γενικότερου ανασχεδιασμού του skin της Vivo.

H Vivo επιπλέον δίνει κάποιες διευκρινήσεις για την υποστήριξη που θα έχει το smartphone. Βάσει της μακροχρόνια συνεργασίας μας με την Google, τα Vivo smartphones θα ακολουθήσουν τις επιταγές του Android security update προγράμματος της Google. Θα παρέχουμε υποστήριξη software για μια περίοδο τεσσάρων ετών και Google security updates για ως τρία χρόνια στο X51.

Η τιμή που ανακοινώθηκε για το Ηνωμένο Βασίλειο φθάνει τα £749 για την έκδοση των 8GB/256GB. Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία όσον αφορά την τιμή σε Ευρώ, πάντως η Vovo τονίζει ότι θα γίνει διαθέσιμο σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Πολωνία, ενώ συνεργάζεται και με retailers για να έχουν απόθεμα σε ακόμη περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Πηγή:techmaniacs.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp