Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ: Καμπάνα της Νοτρ Νταμ τα 667 κρούσματα

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος μίλησε στον ΑΝΤ1 για το αρνητικό ρεκόρ που κατεγράφη τν Τρίτη στην Ελλάδα με τα 667 κρούσματα κορωνοϊού .

«Είναι ένα αρνητικό ρεκόρ και δεν είναι καμπανάκι, αλλά ηχηρή καμπάνα, καμπάνα της Νοτρ Νταμ την εποχή που ήταν στα καλά της, και πρέπει όλοι να το ακούσουμε και να το ακολουθήσουμε.

Τα τοπικά lockdown ή τα τοπικά περιοριστικά μέτρα λίγο πολύ έχουν μπει στη ζωή μας και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά.

Θέλει μετά λόγου γνώσεως, με περίσκεψη απ’ όλες τις πλευρές αλλά πρέπει να ζούμε με τα περιοριστικά μέτρα που θα είναι δίκην ελατηρίου ή δίκην ακορντεόν, που είναι πιο συμπαθές λόγω μουσικής, όταν επιδεινώνεται η κατάσταση θα λαμβάνονται αυστηρότερα μέτρα ή όταν η κατάσταση βελτιώνεται τα μέτρα θα χαλαρώνουν κι έτσι θα πορευτούμε το επόμενο διάστημα συνολικά» υπογράμμισε ο κ. Παναγιωτακόπουλος.

Ακολούθως, ερωτώμενος γιατί δεν επιβάλλεται υποχρεωτική χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ επεσήμανε ότι: Είναι στο τραπέζι αυτό και θα αξιολογηθεί με βάση την εικόνα και κατά τόπους και τη συνολική της χώρας.Πηγή:www.tribune.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp