Υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση για βελτίωση γηπέδου Αγ. Γ. Φερών – Magnesia News

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας τονίζεται: «Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, η προγραμματική σύμβαση, μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Ρήγα Φεραίου, για το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου Αγ. Γεωργίου Φερών», συνολικού εμβαδού 7.800,00 τ.μ.

«Στηρίζουμε στην πράξη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό,  με το  πρότυπο πρόγραμμα ανακατασκευής γηπέδων και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων. Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας  Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα και τις Τεχνικές Υπηρεσίες βελτιώνουμε το γήπεδο Αγ. Γεωργίου Φερών» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Ειδικά στην αναθεωρητική,  μεταβατική εποχή που ζούμε ο αθλητισμός είναι αναγκαιότητα. Συμβάλλει στη σωματική υγεία  και την ψυχική ισορροπία, δίνει διέξοδο στην νεολαία, καλλιεργεί τη συνεργασία και τον ανταγωνισμό προσφοράς», προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Τι περιλαμβάνει το έργο

Αντικείμενο του έργου η προμήθεια και τοποθέτηση έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου με αντικατάσταση του κατεστραμμένου. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να αφαιρεθεί ο κατεστραμμένος χλοοτάπητας, να διαμορφωθούν οι κατάλληλες κλίσεις για την ορθή απορροή των ομβρίων και να διαστρωθεί νέος ανθεκτικός χλοοτάπητας, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Η αφαίρεση του υπάρχοντος χλοοτάπητα θα εκτελεστεί με ειδικό μηχάνημα, ενώ μετά την απομάκρυνση του υφιστάμενου χλοοτάπητα θα πραγματοποιηθούν εργασίες χωματουργικών και διάστρωση του νέου χλοοτάπητα σε ρολά».

Πηγή:magnesianews.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp