Ανθή Βούλγαρη: Ήμουν ξινή, ήμουν… λεμονίτσα στη ψυχαγωγία

Στον καναπέ της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Τετάρτης. Η δημοσιογράφος, μίλησε στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη» για όλα και φυσικά ρωτήθηκε αν προτιμά την ενημέρωση ή τη ψυχαγωγία.

Εξάλλου, η Ανθή Βούλγαρη έχει ασχοληθεί και με τα δυο είδη ρεπορτάζ.

«Θα σας πω κάτι, που το λέω συνέχεια και κοντεύω να γίνω γραφική. Είναι αστείο αυτό που λέμε: είσαι ενημερωτικός, είσαι ψυχαγωγικός. Δεν υπάρχουν αυτά. Όταν είσαι δημοσιογράφος, είσαι δημοσιογράφος. Έχεις ερεθίσματα από παντού.

Κάποια πράγματα τα κάνεις καλύτερα, κάποια χειρότερα. Εγώ πέρασα και από τη ψυχαγωγία που δεν είναι εύκολο πράγμα γιατί κάθε μέρα πρέπει να βρίσκεις θέματα και νέες ιδέες.

Σίγουρα η ενημέρωση στον “αέρα” είναι πιο απαιτητικό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% εκεί. Να μην πεις καμιά χαζομάρα. Να είσαι διαβασμένος. Διαβάζουμε όλη τη μέρα και πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι όλη την ημέρα. Αλλά αυτό δεν σε κάνει καλύτερο ή χειρότερο δημοσιογράφο. Δεν σου δίνει prestige.

Εγώ νομίζω ότι είμαι καλύτερη στην ενημέρωση, γι’ αυτό κι έφυγα από το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Νομίζω δεν είμαι καλή στην ψυχαγωγία, ήμουν λίγο ξινή. Αυτή την αίσθηση έχω. Ήμουν ξινή, ήμουν λεμονίτσα», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.Πηγή:www.newsbeast.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp