“Ο κόσμος το είχε τούμπανο” δηλώνουν νομικοί στον Alpha (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χριστόφορου Νέστορος
Ο κόσμος το `χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι δηλώνουν νομικοί στον Alpha στον απόηχο των αποκαλύψεων φωτιά του Al Jazzera. Και απαιτούν την απόδοση ευθυνών.

Βαγγέλης Πουργουρίδης – Νομικός
“Διυλίζουμε τον κόνωπα και καταπίνουμε τον κάμηλο. Οφείλουν ηθικά πριν τη δύση του ήλιου να παραιτηθούν. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης περί μονταρίσματος προκειμένου να κερδηθεί χρόνος και να γίνουν έρευνες”.

Οι αποκαλύψεις ήρθαν να ταράξουν τα νερά στον Παγκύπριο Δικηγορικών Συλλόγου, το οποίο ετοιμάζεται για τις μεθαυριανές εκλογές, για την ανάδειξη της νέας του ηγεσίας.

Και για όσους διερωτώνται έαν ο εμπλεκόμενος δικηγόρος Ανδρέας Πιττάτζης θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο, αυτό δεν μπορεί να συμβει, καθώς το συμβουλίο έχει διαλυθεί ενόψει των εκλογών.

Χρίστος Κληρίδης  – Υποψήφιος Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου
Η πρώτη απόφαση που πρέπει να πάρει το νέο παγκύπριο δικηγορικό συμβούλιο και αν εκλεγώ υπόσχομαι θα είναι την Παρασκευή το πρωί, είναι ο διορισμός πειθαρχικών συμβουλίων και η εντολή να διεξαχθεί έρευνα.

Κυριάκος Θεοδωρίδης – Υποψήφιος Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου
“Όσο πιο γρήγορα ξεκινούσουν οι διαδικασίες έρευνας σε όλα τα επίπεδα, τόσο πιο γρήγορα θα σταματήσουν να υπάρχουν σκιές”.

Με τον Θανάση Κορφιώτη, να θέτει εν αμφιβόλω της θετική έκβαση των έρευνών.

Θανάσης Κορφιώτης – Υποψήφιος Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου
“Εγείρονται πολλά ερωτήματα, οπως και το κατά πόσον το βίντεό εφόσον έχει ληφθεί με τρόπο μάλλον παράνομο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαρτυρία”.

Δεν αποκλείεται πάντως να προκύψει θέμα διαγραφής του δικηγόρου, από το σύλλογο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει σε βάθος χρόνου και αναλόγως των ερευνών.Πηγή:www.alphanews.live

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp