Αθλητικό υλικό στα παιδιά της Ακαδημίας μοίρασε η ΠΑΕ Βόλος (photos)

Αθλητικό υλικό σε όλους τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μοίρασε η ΠΑΕ Βόλος. Το υλικό παρέδωσε στα παιδιά ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Μιχάλης Καπουρνιώτης. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ακαδημία του Βόλου αναφέρονται τα εξής:

“Το πρωί του Σαββάτου, κατακλύστηκε το βοηθητικό του ΕΑΚ από παιδιά και γονείς της ακαδημίας του Βόλου. Η μέρα ξεκίνησε με τις προπονήσεις όλων των τμημάτων, ενώ μια ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του Δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου.

Ο Δήμαρχος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας του Βόλου, Μιχάλη Καπουρνιώτη, αφού παρακολούθησαν τις προπονήσεις, μοίρασαν σε όλους τους μικρούς αθλητές αθλητικό υλικό (τσάντα με όλα τα ρούχα), προσφορά της ΠΑΕ Βόλος.
Οι μικροί αθλητές ενθουσιάστηκαν, φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο, ενώ και οι γονείς απαλλάχθηκαν από ένα οικονομικό βάρος σε μια περίοδο δύσκολη για όλους.
Με τέτοιες ενέργειες η ΠΑΕ Βόλος και ο πρόεδρος δείχνουν πόσο επαγγελματικά λειτουργεί πλέον ο σύλλογος, πόσο σέβεται τους μικρούς αθλητές και τις οικογένειες τους, αλλά και πόσο υπολογίζει στις υποδομές, επενδύοντας στους Βολιώτες αθλητές.
Φέτος, με επαγγελματική δουλειά και οργάνωση η Ακαδημία του Βόλου ήδη μετρά 170 αθλητές. Για πρώτη φορά ο σύλλογος συμμετέχει σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣΘ (Κ-9, Κ-10, Κ-11, Κ-12, Κ-13, Κ-14, Κ-16) αλλά και η Σούπερ Λιγκ (Κ-19 & Κ-17), με τις ομάδες Νέων να τα πηγαίνουν περίφημα και να αποτελούνται κατά 90% από Βολιώτες αθλητές”.Πηγή:www.goalpost.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp