Αυξημένο το ενδιαφέρον για την ‘Ελληνογερμανική Ημέρα για την Οικονομία και τις Επενδύσεις’

Στις 90 αυξήθηκαν οι e-B2B συναντήσεις οι οποίες θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της “Ελληνογερμανικής Ημέρας για την Οικονομία και τις Επενδύσεις”, της ψηφιακής εκδήλωσης που διοργανώνει αύριο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με νέο κεντρικό ομιλητή, τον Dr. Volker Treier, Επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK).

Για τις e-B2Β επαφές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής 196 Έλληνες και Γερμανοί επιχειρηματίες, ενώ έως και αύριο το πρωί εκτιμάται ότι ο αριθμός τους θα αυξηθεί περαιτέρω.

Τις ανωτέρω συναντήσεις διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο από κοινού με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα των e-B2B συναντήσεων είναι δωρεάν κι οι ενδιαφερόμενοι αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα έχουν τη δυνατότητα αρχικώς να προγραμματίσουν και ακολούθως να διεξάγουν τις ψηφιακές επαφές τους, μέσω παρεχόμενης εφαρμογής τηλεδιασκέψεων της πλατφόρμας δικτύωσης. 

Σημειώνεται ότι, η “Ελληνογερμανική Ημέρα για την Οικονομία και τις Επενδύσεις” θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK) και της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Χορηγοί της ψηφιακής εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: AEGEAN MOTORWAY, ALLIANZ, BAYER HELLAS, BOEHRINGER INGELHEIM ELLAS, DHL EXPRESS, ERGO, JUWI HELLAS, LIDL HELLAS, ΣΧΣ Α.Τ.Ε.Ε, TÜV HELLAS (TÜV NORD), V+O και Veridos Matsoukis ΑΕ.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά την εκδήλωση μέσω της ιστοσελίδας του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/ellinogermaniki-imera-gia-tin-oikonomia-kai-tis-ependyseis. Για τη συμμετοχή στις ψηφιακές B2B συναντήσεις: https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/b2b-synantiseis.

Πηγή:www.capital.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp