Σύντομα δίνεται στα σωματεία το Στάδιο ΕλευθερίαςΑθλητισμόςΕνημερώθηκαν για την τελική έκβαση των διαδικασιών…

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να παραδοθεί στα σωματεία το Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας, ανανεωμένο αρκετά μετά την αλλαγή του ταρτάν αλλά και άλλων βελτιωτικών έργων που έγιναν και θα κάνουν ευκολότερη τη χρήση του από αθλητές-τριες και πολίτες του Ηρακλείου. Ο Διευθυντής κ. Κώστας Σακαράκης ενημέρωσε σχετικά τα σωματεία του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα στην επιστολή του ανέφερε: «Σας ενημερώνουμε ότι σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται το έργο τοποθέτησης του νέου ελαστικού τάπητα (ταρτάν) και των πρόσθετων εργασιών (γραμμογράφηση, τοποθέτηση βαλβίδων αλμάτων, σχαρών, κράσπεδου κ.τ.λ.). Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία), όταν ολοκληρωθεί το έργο πρέπει να υπογράψει με την ΓΓΑ, που είναι η αναθέτουσα και επιβλέπουσα αρχή, πρωτόκολλο διοικητικής παράδοσης- παραλαβής και στη συνέχεια να επιτρέψει την χρήση από τα σωματεία και αθλούμενους.

Σας ενημερώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δοθεί προς χρήση όσο το δυνατόν συντομότερα στον Ηρακλειώτη αθλητή- αθλούμενο. Για την διαδικασία, τον προγραμματισμό και τον ακριβή χρόνο έναρξης λειτουργίας του Σταδίου Ελευθερίας, θα υπάρξει νέα έγκαιρη ενημέρωσή».

Αντίστροφα λοιπόν μετρούν εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι για την επαναχρησιμοποίηση του Σταδίου Ελευθερίας που άλλωστε ένα από τα βασικότερα σημεία άθλησης της πόλης.
Πηγή:www.neakriti.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp