Συνεχίζει την κρουαζιέρα του το «Mein Schiff 6»…

Mein Schiff 6 photo

Όλα τα αποτελέσματα και του τρίτου ελέγχου (PCR) είναι αρνητικά

Συνεχίζει κανονικά το ταξίδι του το «Mein Schiff 6», μετά την ολοκλήρωση όλων των τεστ για κορονοϊό τα οποία βγήκαν αρνητικά.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της TUI,
στο πλαίσιο τακτικών δειγματοληπτικών ελέγχων COVID-19 στο πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου «Mein Schiff 6», εντοπίστηκαν τη Δευτέρα 28/09, δώδεκα μέλη του πληρώματος θετικά στον ιό. Κανένα από τα δώδεκα μέλη του πληρώματος δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα. Τα δώδεκα ασαφή θετικά κρούσματα αναγνωρίστηκαν ως αρνητικά μετά από δύο επαναληπτικούς ελέγχους, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο πλοίο. Ένας τρίτος έλεγχος με την τεχνική PCR διενεργήθηκε την Τρίτη από τις ελληνικές αρχές.
Επιβεβαιώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης ότι όλα τα αποτελέσματα και του τρίτου ελέγχου είναι αρνητικά. Το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι όπως είχε προγραμματιστεί.

Ο χειρισμός της υπόθεσης αποδεικνύει ότι οι διαδικασίες που συμφωνήθηκαν με τις αρμόδιες αρχές για την επανέναρξη της κρουαζιέρας λειτουργούν αποτελεσματικά, τονίζει η TUI.

«Η ασφάλεια των επισκεπτών, του πληρώματος και του τοπικού πληθυσμού αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την TUI Cruises. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις αρμόδιες αρχές για την καλή και επαγγελματική συνεργασία σε σχέση με τα ασαφή αποτελέσματα των ελέγχων COVID19 στο πλοίο Mein Schiff 6 και χαίρομαι που το ταξίδι μπορεί αύριο να συνεχιστεί για όλους τους επιβάτες», δήλωσε ο Wybcke Meier, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Cruises.

 

Pin ItΠηγή:www.portnet.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp