Περιφέρεια Αττικής: Πολιτιστικές εκδηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου

Ξεκίνησε, από την περασμένη Παρασκευή (25/9), η προβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής, μέσω live streaming, στο YouTube.

Όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση στη σχετική ιστοσελίδα, η Περιφέρεια Αττικής, έχοντας ως βασικό γνώμονα ότι ο πολιτισμός είναι η «ραχοκοκαλιά» μιας υγιούς κοινωνίας, αποφάσισε, για το καλοκαίρι του 2020, να στηρίξει μεγάλο αριθμό πολιτιστικών εκδηλώσεων (140 συνολικά), αρκετές  από τις οποίες τελικά ακυρώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, η Περιφέρεια εξακολουθεί να στηρίζει τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον χώρο του Πολιτισμού, προσφέροντας ταυτόχρονα ψυχαγωγία στους πολίτες. Έτσι, μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, θα προβάλλονται στο κανάλι της Περιφέρειας Αττικής στο ΥouΤube, 41 μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις «ανοιχτές» για όλους τους θεατές.

Σε σχετική δήλωσή του, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ανέφερε: «με καινοτόμες πρωτοβουλίες, εναρμονισμένες στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, στηρίζουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του, όπως είχαμε δεσμευτεί. Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, λόγω της κρίσιμης υγειονομικής συγκυρίας, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε δράσεις και πρωτοβουλίες οι οποίες ενισχύουν την πολιτιστική ταυτότητα της Αττικής, πάντοτε έχοντας ως γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις παραστάσεις εδώ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων-προβολών.


Πηγές: http://patt.gov.gr /ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: patt.gov.gr

 

Μοιράσου το άρθρο:

Πηγή:www.ert.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp