Παπουλής: «Κατακτήσαμε ήδη τον πρώτο στόχο, τώρα ξεκούραση, πρωτάθλημα και Ευρώπη»Μίλησε στη cytavision μετά το τέλος του αγώνα ο Παπουλής:

Μπράβο σε όλη την ομάδα. Σε όλο το οικοδόμημα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Καταφέραμε ένα πολύ μεγάλο στόχο, Μπράβο από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευτάιο άνθρωπο της ομάδας. Ήτανη δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακ΄ς. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλόι και πιο επιθετικόι από το πρώτο ματς. Δημιουργήσαμε φάσεις, δεν μας βγήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε και την εμπειρία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στους ομίλους και αυτό είναι μόνο η αρχή.  Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, περιμένουμε την κλήρωση και θα συνεχίσουμε

Η πρόκριση… Όταν είσαι πίσω 2-0 απέναντι σε μία έμεπιρη ομάδα είναι δύσκολα τα πράγματα. Εμείς τώρα πιάνουμε εμπειρίες. Δείξαμε πάντως θέληση, πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, είμαστε χαρόυμενοι. Θα ξεκουραστουμε και θα δούμε ρπωτάθλημα και Ευρώπη.

Μήνυμα στον κόσμο… Ο κόσμος πρέπει να είναι χαρούμενος για τα παιδιά που παίζουν. Υπάρχει ένα σύνολο που δπούλεψε για αυτή την επιτυχία. Ήρθα για να κερδίσω τίτλους και να κατακτήσουμε στόχους. Κατακτήσαμε έναν στόχο και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της ομάδας με τη μεγάλη ιστορία. Θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και θα πάρουμε τις εμπειρίες στην Ευρώπη.

 
Previous articleMatch Report: Μεγάλη προσπάθεια, λευκή ισοπαλία και… αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι
Next articleΛανγκ: «Είμαστε περισσότερο απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα»Πηγή:omonoianews.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Σχετικά άρθρα

εγγραφείτε στο newsletter μας

Συμφωνώ ρητά να λαμβάνω το ενημερωτικό δελτίο και ξέρω ότι μπορώ εύκολα να καταργήσω την εγγραφή ανά πάσα στιγμή

don't worry
be happy.

share with the world

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on whatsapp